Tommy je gay

Islamizace Evropy-Tommy je pro, já ne.

10. 10. 2011 19:27
Rubrika: Nezařazené | Štítky: Islám

Islamistická Evropa

Jako každý jiný všední den, jsme i dnes s Tommy na cestě ze školy řešili spoustu věcí. Často se spolu neshodneme, ale to co mi řekl Tommy dnes, mi doslova vyrazilo dech. Prý by se mu cituji "líbila Evropa celá islámská, s vládou islámské teokracie, mají totiž krásné nástěné malby v mešitách a bylo by to lepší než teď, když je v ní tolik ateistů".

V tu chvíli jsem si řekl "to snad nemůže myslet vážně!". Poté co jsem překonal počáteční rozčarování a ujistil se, že to Tommy myslí vážně, jsem se mu snažil vysvětlit, že je to hloupost, že je to šílené být pro takovou myšlenku, a že bychom naopak měli být před isláme na pozoru. Tommy si ovšem nedal říct a trvá na svém. Prý by to tu "bylo hezké, kdyby tu byli jen muslimové a žilo by se tu dobře".

Musel jsem se tomu jen smát, ale řekl jsem si "dobrá, zkusím trochu odbočit" a zavedl řeč na to, jak by asi probíhalo takové islámské převzetí moci v Evropě. Tommy si myslí, že mírumilovně. AHA! V tu chvíli už jsem si řekl "a dost!". Usoudil jsem, že tady je další debata zbytečná.

A co vy? Jste stejně jako Tommy pro islamizaci Evropy?

 

(Bude-li tu někdo schopen rozumější diskuze než dnes Tommy v pražském metru, jsem ochoten své názory rozvést a do diskuze se zapojit ;) )

Zobrazeno 1735×

Komentáře

Didymus

Uvažoval jsi někdy nad tím, že před Bohem stojíme my sami.. bez Tommyho, bez svých bližních? Můžeš ho mít rád, můžeš Tommyho používat pro vyjádření svých pocitů, můžeš ho nenávidět a mstít se mu, zviditelňovat se za pomoci jeho jména, nebo mu naopak pomáhat, ospravedlňovat jej.. Zkus se ale vyjadřovat sám za sebe, co cítíš, bez opírání se o jmenování ostatních osob.. Opravdu bys mě zajímal Ty, a ne Tvé vymezení se, Iisakki.

Iisakki

Didysmus: O takových věcech se nebavím s každým dennodenně. S Tommym máme vždy příležitost vyplnit cestu ze školy nějakou takovou diskuzí. Proto jsem to napsal právě na základě svého rozhovoru s Tommym. Nevidím tedy problém v tom, že je jeho jménu uvedeno v nadpisu i v článku. Myslím, že můj názor je jasně patrný z toho co je tam napsáno ;)

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková